6 șoferi care s-au abătut de la respectarea normelor rutiere au rămas fără permisele de conducere

Poliţiştii sătmăreni organizează frecvent acţiuni în scopul determinării conducătorilor auto să respecte limitele de viteză impuse de lege. O astfel de acţiune a fost organizată ieri, 15.02.a.c. pe principalele artere de circulație din județ.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat o infracţiune şi au aplicat 202 contravenţii în valoare de peste 30.000 lei. Dintre acestea, 84 au fost aplicate conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză, iar pentru șase dintre ei, s-a dispus și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce.

În data de 03.02.2017, în jurul orei 22.40, un tânăr de 26 de ani din comuna Bixad, județul  Satu Mare, conducând autoturismul proprietate privată pe strada A.I. Cuza din Satu Mare, a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale. Efectuând verificările de rigoare, polițiștii au constatat că cel de la volan avea dreptul de a conduce vehicule suspendat, motiv pentru care i-au întocmit dosar penal.

Printre conducătorii auto care au rămas fără permis de conducere se numără și o tânără de 25 de ani Cluj Napoca, surprinsă de aparatul radar în timp ce-și conducea autoturismul cu 110 km/h prin orașul Ardud, dar și un tânăr de 19 ani din Satu Mare, care a condus un autoturism prin localitatea Botiz. cu o viteză de 113 km/h.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 16, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.