Prima ediție a “Brâncuși Day“ la Satu Mare, la District 15 pe 20 februarie

În contextul unei sărbători de interes național, dorim să celebrăm și să ne amintim împreună cu voi de viața și arta lui Constantin Brâncuși. Vom povesti despre cine a fost și cum a reușit marele artist să împrospăteze limbajul și viziunea plastică în sculptura contemporană, ajungând reprezentant de seamă al artei moderne.

Într-un cadru intim, pe ritmuri de drâmbă și percuție, cu bucurie vom împărtăși povești, amintiri și idei care ne leagă de Brâncuși și de opera sa îmbrăcată in culori naționale.  Seara va deschide de asemenea și o expoziție de sculptură cu aceeași temă, putând fi vizitată până în data de 27 februarie 2017.

Vă așteptăm să ne vedem cât mai creativi și cu zâmbetul pe buze, luni seara, în data de 20 februarie 2017, ora 19.00, în District 15 (strada Ștefan cel Mare, nr.15, Satu Mare). Intrarea este liberă.

„Arta ar trebui să fie numai bucurie!… De aceea, nu există „artişti”, ci numai oameni care simt nevoia să lucreze, întru bucurie! Să cânte, asemenea păsărilor!” spunea Constantin Brâncuși.

Programul serii:

Ora 19:00 – Prezentare si dialog susținut de Révész Csaba
Ora 19:30 – Expoziție de sculptură a artiștilor Alexandru Ciobotariu, Radu Ciobanu, Felix Deac,
Edy Herceg.
Ora 20:00 – Concert acustic „Summa Vibra”

Evenimentul este organizat de Nomanid Productions, Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, Alexandru Ciobotariu și este promovat și susținut de catre District 15.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 17, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Prima ediție a “Brâncuși Day“ la Satu Mare, la District 15 pe 20 februarie

  1. Brâncuși Day într-o crâșmă? Culturală locație!S-au închis instituțiile de cultură din oraș?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.