Amenzi în valoare de 12.825 lei, aplicate ieri de polițiștii rutieri pe raza județului Satu Mare

În cursul zilei de marți, 21 februarie, polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului Satu Mare, în special neacordarea priorității de trecere pietonilor.

Au fost aplicate 63 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.825 lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, cinci permise de conducere, din care patru pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii prin loc marcat și semnalizat corespunzător.

Marți, în jurul orelor 08.20, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au identificat un conducător auto de 53 de ani din comuna Culciu circulând pe bulevardul Octavian Goga deși avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. I s-a întocmit dosar penal.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 22, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.