Concurs pentru ocuparea a 10 funcții vacante de inspector școlar, la ISJ Satu Mare

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare anunță scoaterea la concurs a 10 funcții vacante de inspector școlar din organigrama proprie, astfel:

Nr. crt Funcția Nr. norme
1 Inspector școlar pentru educație timpurie în limba română 1,00
2 Inspector școlar pentru limba și literatura română 1,00
3 Inspector școlar pentru limbi moderne 1,00
4 Inspector școlar pentru matematică 1,00
5 Inspector școlar pentru informatică 0,50
6 Inspector școlar pentru religie 0,50
7 Inspector școlar pentru educație fizică și sport 1,00
8 Inspector școlar pentru minorități naționale 0,50
9 Inspector școlar pentru managementul resurselor umane 1,00
10 Inspector școlar pentru educație permanentă 0,50

Concursul se organizează în baza Metodologiei de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcțiilor de inspector școlar, aprobată prin OMECTS nr. 5558 / 2011.

La concursul pentru ocuparea acestor funcții poate candida cadrul didactic care îndeplineşte, cumulativ, următoarele condiţii:

a) este absolvent al unei instituţii de învăţământ superior de lungă durată cu diplomă de licenţă sau al ciclului II Bologna cu diplomă de master;

b) este titular, având încheiat contract de muncă individual pe perioadă nedeterminată în învăţământul preuniversitar, cu gradul didactic I sau titlul ştiinţific de doctor, cu vechime efectivă la catedră de minimum 7 ani în învăţământul preuniversitar;

c) a obţinut calificativul anual „foarte bine” în ultimii 5 ani şi nu a fost sancţionat disciplinar în aceeaşi perioadă, până la înscrierea la concurs;

d) nu a fost condamnat penal pentru săvârşirea unei infracţiuni sau nu a fost lipsit de dreptul de a ocupa o funcţie de conducere, îndrumare ori control prin hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă de condamnare penală;

e) este apt din punct de vedere medical;

f) este membru al Corpului naţional de experţi în management educaţional, în conformitate cu prevederile art. 246 din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011.

Pentru funcţia de inspector şcolar pentru învăţământul preşcolar, candidatul trebuie să fie absolvent cel puţin al ciclului I Bologna, având funcţia didactică de profesor pentru învăţământ preşcolar.

Dosarul de înscriere constituit, obligatoriu, în conformitate cu prevederile art. 10 din Metodologia aprobată prin OMECTS nr. 5558 / 2011, se depune, în zilele lucrătoare din perioada 27 februarie – 10 martie 2017, intre orele 9-14, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, în municipiul Satu Mare, str.1 Decembrie 1918, nr.6.

Probele de concurs se vor desfășura în perioada 27 martie – 31 martie 2017 la sediul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare și la unități de învățământ din municipiul Satu Mare.

Metodologia de concurs, bibliografia de concurs, modelul de curriculum vitae, declarația pe propria răspundere, fișele de evaluare a probelor, fișa postului și lista documentelor necesare înscrierii la concurs sunt afișate la sediul ISJ Satu Mare și pe site-ul ISJ Satu Mare – www.satmar.ro.

Informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0261712175, 0261717998, de luni până vineri, între orele 9.00-14.00.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 23, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.