Un sătmărean de 40 de ani, bănuit de spargeri de autoturisme, este cercetat penal

În data de 24.02.2017, în urma activităților specifice întreprinse de polițiștii de investigații criminale și în urma examinării și analizării de către criminaliști în sistemul AFIS a fragmentului de urmă papilară relevat și ridicat cu ocazia cercetării la fața locului, a fost identificat și prins un bărbat de 40 de ani din Satu Mare, bănuit de spargeri de autoturisme.

Din cercetări a rezultat că acesta, în ziua de în data de 23.02.2017, ar fi spart geamul portierei dreapta faţă a unui  autoturism parcat pe strada Vânătorilor din Satu Mare şi din interior ar fi sustras o borsetă ce conţinea 400 euro, 300 lei, 2.500 grivne şi un pașaport turistic, cauzând un prejudiciu total de 2.400 lei.

Cel în cauză era deja cercetat de polițiști pentru o altă infracțiune de furt calificat, cu același mod de operare, astfel că cercetările în cauză continuă, în vederea administrării de noi probe și stabilirea întregii lui activități infracționale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 28, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.