Doi bărbați din Tășnad au sustras sistematic bani și bunuri din apartamentul pe care-l renovau

La data de 24 februarie 2017, Poliţia Oraşului Tăşnad a fost sesizată de către o femeie de 42 ani, din Tășnad, despre faptul că din locuința ei aflată în renovare, persoane necunoscute i-au sustras în perioada 13 ianuarie-23 februarie 2017, mai multe bijuterii din aur și aproximativ 40 de litri de țuică de casă, cauzându-i un prejudiciu total de aproximativ 8.500 de lei.

În urma activităţilor specifice şi a cercetărilor efectuate de polițiștii Compartimentului Investigaţii Criminale, în cursul zilei de 26 februarie, principalii bănuiți de comiterea faptei au fost identificați.

Verificările au relevat că doi bărbați, de 42 respectiv 23 de ani din Tășnad, tocmiți de proprietară să-i renoveze apartamentul, ar fi sustras pe parcursul mai multor zile, diferite cantități de țuică, iar la data de 01.02.2017, cel mai în vârstă ar fi sustras și bijuteriile.

Cercetările continuă atât pentru recuperarea prejudiciului, cât și pentru tragerea la răspundere penală a celor vinovați.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 28, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.