Întâlniri cu elevii C.N. ”Mihai Eminescu” în cadrul campaniei de prevenire a violenței în familie ”Aripi frânte”

Luna februarie a acestui an se încheie, printre altele, la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Satu Mare și cu acțiuni desfășurate în cadrul Campaniei naționale de prevenire a violenței în familie ”Aripi frânte”.

În cadrul campaniei realizată de către Poliția Română, în parteneriat cu Asociația Necuvinte, în Sala festivă ”Dr. Vasile Lucaciu” de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu din Satu Mare”, s-au desfășurat două întâlniri cu elevi și cu profesori. Aceste întâlniri au fost coordonate de către inspector principal Hrihorișan Felicia, coordonator al Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

În cadrul discuțiilor au fost expuse formele violenței în familie, respectiv modalitățile de ieșire din situațiile de victimizare.

Marți, 27 febr. a.c., cei 150 de elevi din clasele a IX-a D, a X-a E, a X-a F, a X-a G, a XI-a A și a XI-a B au primit broșuri și flyere informative.

La buna desfășurare a întâlnirilor au contribuit: prof. Tuns Roxana (consilier psiholog), prof. Silaghi Gigelia, prof. Horșia Marius, prof. Istrate Ramona, prof. Pintea Laura, prof. Pop Radu, alături de directorul Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, prof. Liviu Rotaru.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 28, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.