Viitorii instalatori de la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia”, în vizită de studiu la Uzina de Apă Mărtineşti

Luni, 27 februarie 2017 , clasa a XI-a C şcoală profesională de la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” având specializarea „Instalator instalaţii tehnico-sanitare şi gaze”, însoţiţi de profesoarele Dariana Andrişan şi Ecaterina Bucs, au făcut o vizită la Uzina de Apă Mărtineşti, această vizită devenind un obicei de câţiva ani încoace.

Elevii au avut astfel posibilitatea de a vedea în realitate instalaţiile pentru tratarea apei a căror funcţionare o învaţă la tehnologia meseriei.

Au fost primiţi şi însoţiţi pe parcursul vizitei de către directorul Uzinei de Apă, inginer Gheorghe Sava, inginerii Nicolae Malancaş şi Sanda Nistor, care, cu un profesionalism desăvârşit, le-au prezentat pe rând toate instalaţiile existente în Uzina de Apă: laboratoarele de analiză ale apei, bazinele de aerare pentru reţinerea manganului, instalaţiile de filtrare în două trepte pentru reţinerea fierului, staţia de clorinare pentru distrugerea bacteriilor din apă precum şi staţia de pompare a apei spre reţeaua de distribuţie a oraşului.

Elevii au avut o zi în care au văzut şi au învăţat lucruri interesante.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 28, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.