Câștigătoarea ediției 2016 iUmor, Maria Popovici ajunge la Carei pe 16 martie

Artitude anunță un turneu național de prezentare ce se desfășoară în perioada ianuarie-aprilie 2017. Maria Popovici și Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand up.  Maria a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept femeia pe care, Cheloo a lăudat-o si a aplaudat-o in picioare. În compensare Mincu a terminat ASE-ul.

S-au cunoscut la UNATC și au început să joace din anul trei de facultate la Teatrul Independent În Culise. Primul spectacol a fost ,,Imaginează-ți că ești Dumnezeu” dupa Matei Visiec, un happening minunat și unic în România.

Pe lângă spectacolele de teatru pe care le-au jucat aici, au început și serile de stand up comedy. Inițial Maria s-a urcat pe scenă pentru a răspunde glumelor comedianților despre femei și acolo a rămas.

La Club 99 au ajuns după ce Maria a câștigat prima ediție a concursului de open mic, iar Mincu pe a doua. Amândoi s-au remarcat și au terminat în primii 3 la ”STAND UP Fest 2016’’ Brasov, cel mai bun festival de profil organizat în țară, locul unde multe tinere talente au avut ocazia să se remarce.

De atunci cei doi apar în mod regulat în spectacolele de stand up și improvizație din Club 99, clubul baieților Teo, Vio și Costel, pionieri ai acestui gen de divertisment

Maria crede că: “Stand-up comedy-ul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în fața atâtor necunoscuți, cele mai mari frici și penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori.”

CAND? JOI, 16 Martie la ora 19.00
Unde? Teatrul Municipal Carei
Informații: 0743 074 282
Biletele se achiziționează de la casierie, de luni-vineri între orele 10.00-14.00. Preț; 30 lei la parter, 25 lei la balcon.
Telefon casierie: 0722.664.833

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 1, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.