Se caută cea mai bună voce. Ediția a opta a concursului de muzică ușoară Star Select

Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Direcția de Cultură a municipiului Carei caută și în 2017 cea mai bună voce. Cu această ocazie se organizează ce-a de-a opta ediție a concursului de muzică ușoară Star Select, destinat soliștilor vocali, din județul Satu Mare și nu numai. Dacă ești elev, ai talent și îți place să cânți, înscrie-te în competiție!

Concursul se va desfășura pe două categorii: clasele V-VIII și IX-XII și va avea loc în data de 25 martie 2017, de la ora 12.00, la Carei, în sala de spectacole Deák Endre a Centrului Cultural. Fiecare concurent va putea interpreta o melodie, pe negativ sau cu acompaniament la chitară ori pian. Negativul piesei va fi adus în format mp3, cu o oră înaintea începerii concursului.

Înscrieri se pot face individual sau prin intermediul instituțiilor de învățământ până în data de 17 martie 2017, pe adresa de email culturacarei@yahoo.com, cu specificația ”Star Select” (nume și prenume, instituția școlară, clasa, titlul piesei interpretate, adresa de email și număr de contact) sau personal la Centrul Cultural Carei, zilnic între orele 13.00-18.00. Persoană de contact prof. Szűcs József. (0744 349 943)

Organizatori: Szűcs József și Bogdan Georgescu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 2, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.