Numere de telefon pentru urgențe și disfuncționalități la gaz, apelabile non-stop

Dispeceratul de urgență al Delgaz Grid este apelabil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, la numerele de telefon 0800.800.928 și 0265.200.928. 

Pentru sesizarea urgențelor și disfuncționalităților în ceea ce privește alimentarea cu gaze naturale, Delgaz Grid pune la dispoziția consumatorilor două numere de telefon, disponibile non stop:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) și

0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului pentru toate celelalte reţele de telefonie.

Dispeceratul asigură servicii specifice de preluare rapidă a apelurilor şi intervenţie pentru toți locuitorii din aria de competenţă a companiei.

Reamintim consumatorilor noștri principalele măsuri de siguranţă ce trebuie luate în cazul în care simt miros de gaz în interiorul imobilelor:

să stingă toate focurile;
să deschidă imediat toate uşile şi ferestrele;
să nu manevreze aparate electronice;
să nu aprindă lumina;
să nu verifice cu flacără instalațiile cu gaze naturale;
să părăsească încăperea și să sune imediat la dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon menționate mai sus.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 2, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.