Doi tineri din Oar sunt cercetați penal pentru mai multe infracțiuni de furt

În cursul zilei de 03.03 a.c., polițiștii Secției Rurale Satu mare, au identificat doi tineri, de 18 respectiv 19 ani din Oar, bănuiți de comiterea mai multor furturi pe raza localității.

Din cercetări a rezultat că cei doi, în partea a doua a lunii februarie 2017, pe timp de noapte, în repetate rânduri ar fi pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor în curtea imobilului părții vătămate, de unde dintr-o anexă închisă dar neasigurată, au sustras o drujbă, o motocositoare, un flex, două mașini de găurit și multe alte scule și unelte, cauzând un prejudiciu de 5.000 lei, recuperat aproximativ 90%.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că cei doi tineri ar fi autorii tentativei la furt dintr-o societate comercială din Oar, petrecută în noaptea de 26/27.02.2017, când aceștia au intenționat să intre în unitate, prin forțarea grilajului de la ușa de acces, cu scopul de a sustrage bunuri.

Cercetările continuă cu tinerii în stare de libertate, pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 6, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.