A transportat cu autoutilitara material lemnos fără a avea documente de transport

Pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale și a transportului de material lemnos fără acte de proveniență, polițiștii sătmăreni organizează frecvent acțiuni menite să descurajeze ilegalitățile în acest domeniu.

O astfel de acțiune a fost derulată în noaptea de 06/07.03.2017, de către polițiștii Secției Rurale Beltiug, pe raza comunei Homoroade, context în care s-a verificat legalitatea transporturilor de material lemnos și s-au efectuat controale în zonele pretabile sustragerii de material lemnos.

Au fost controlate șase autoutilitare identificate cu încărcătură lemnoasă și a fost aplicată o contravenție în baza Legii 171/2010 în cuantum de 5.000 lei, unui conducător auto de 30 de ani din comuna Homoroade, care transporta cu o autoutilitară material lemnos fără să dețină documentele de proveniență și de transport prevăzute de lege.

Ca și măsură complementară a fost dispusă ridicarea în vederea confiscării atât a autoutilitarei cât și a materialului lemnos pe care îl transporta.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 8, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.