Dosar penal pentru un bărbat din Apateu, pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat

În data de 07.03.2017, în jurul orei  23:45, patrula de siguranță publică a Secției Rurale Valea Vinului, formată dintr-un polițist și un jandarm aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență, au oprit pentru control în trafic un autoturism înmatriculat în Maramureș, care circula pe DJ 193, în localitatea Apateu.

La volan a fost identificat un bărbat de 37 de ani din Apateu, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul pe care acesta îl conducea, a fost radiat din circulație încă din data de 28.07.2016, de către SRPCIV Maramureș. Pentru acest motiv, celui de la volan i-a fost întocmit dosar penal pentru punerea în circulație și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În ultimele 24 de ore, pentru abaterile de la normele rutiere constatate de polițiștii sătmăreni pe principalele artere din județ, au fost aplicate 203 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 24.000 lei. Ca și măsură complementară s-a dispus ridicarea, în vederea suspendării dreptului de a conduce, a patru permise de conducere, dar și reținerea a două certificate de înmatriculare, pentru defecțiuni tehnice la autovehicule.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 8, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.