Fülöp György și-a lansat la Castelul Károlyi din Carei cartea de poezie „A tenger ablakai” (Ferestrele Mării)

Sâmbătă, 11 martie 2017, de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc lansarea cărții de poezie „A tenger ablakai” (Ferestrele Mării) de Fülöp György.

Manifestarea s-a desfășurat sub forma unui dialog între autor, Fülöp György, invitatul acestuia, Balázs Imre József, poet, critic literar și conferențiar, dr. în cadrul Departamentului de literatură maghiară al Facultății de Litere din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și publicul prezent în eleganta sală a castelului din Carei.

Fülöp György, originar din Carei, de profesie medic, a răspuns întrebărilor puse de interlocutorul acestuia, a vorbit despre tematica poeziilor, despre sursele de inspirație, precum și despre diversele probleme pe care le observă în societatea actuală.

La finalul evenimentului cei prezenți au primit o carte cu dedicație din partea autorului și au putut participa la o degustare de vinuri alese din Ungaria, astfel discuțiile au continuat și după lansarea oficială, lângă un pahar de vin.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 13, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.