O casă de locuit a fost incendiată azi-noapte la Solduba. Pompierii au intervenit imediat

Intervenția pompierilor din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare a fost necesară în cursul acestei nopţi, la o casă de locuit situată pe raza localităţii Solduba, incendiul fiind anunţat prin 112, în jurul orei 02.04. Salvatorii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând în colaborare cu pompierii voluntari ai SVSU Crucişor.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la întreaga  locuinţă, existând pericolul extinderii acestora la proprietăţile învecinate.

Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi s-au deteriorat: acoperişul şi  tavanul locuinţei (aproximativ 60 metri pătrați), ferestrele şi uşile din lemn, documentele personale ale proprietarului şi alte bunuri din casă.

În urma cercetărilor privind iniţierea incendiului a fost stabilită folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera un incendiu, ca fiind cauza probabilă a acestuia.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 14, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.