Se întâmplă în secolul XXI: Torturate și decapitate pentru vrăjitorie

Torturate și decapitate – așa au sfârșit două femei dintr-un sat din Papua Noua Guinee, care au fost bănuite de localnici de vrăjitorie, scrie Daily Mail. 

papuaaaa_83181100Un echipaj de poliție a încercat să le salveze pe ultima sută de metri, însă oamenii legii au fost împiedicați de săteni să intervină și au fost nevoiți să privească cum cele două femei au fost decapitate cu topoare și o tânără a fost arsă de vie pentru "vrăjitorie" în Papua Noua Guinee

Cele două femei au fost acuzate de vrăjitorie în urma morții unui profesor foarte popular în sat. Mai mult, mulțimea furioasă a incendiat casele rudelor femeii și le-au forțat să părăsească satul. În luna februarie, o tânără acuzată de vrăjitorie a fost dezbrăcată, stropită cu benzină şi arsă de vie în faţa unei mulţimi din oraşul Mount Hagen din Papua Noua Guinee. 

Realitatea.net

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 9, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.