Expoziție de artă fotografică a artistului Magdó István, sâmbătă la Castelul din Carei

Sâmbătă, 18 martie 2017, începând cu ora 16.00, în Sala Cavalerilor a castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de fotografie a artistului Magdó István din Săcele (județul Brașov).

Creațiile lui Magdó István nu reprezintă o necunoscută pentru publicul careian, întrucât artistul a mai expus în cadrul edițiilor Salonului de Fotografie „Vasile Vénig László” din anii trecuți, fiind și premiat de mai multe ori.

Magdó István a fost prezent la Carei și în urmă cu două săptămâni la Salonul Internațional de Artă Fotografică al României, ediția XXI-a, care s-a desfășurat tot în castel. În cadrul salonului a obținut distincție din partea FIAP.

Fotografiile care vor fi expuse la Carei au mai fost prezente într-o serie de expoziții din țară și străinătate, obținând o mulțime de premii. Magdó István este membru al Asociației Artiștilor Fotografi din Romania și al Asociației Mondiale a Artiștilor Fotografi Maghiari, în cadrul căreia fiind și vicepreședinte pe zona Transilvania.

Fotografiile vor fi expuse în castelul din Carei timp de două săptămâni, vizitarea fiind gratuită.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 16, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.