APM Satu Mare anunță o nouă modalitate de înregistrare a actelor pentru Timbrul de Mediu

Ca urmare a finalizării proiectului Sistem Informatic Integrat de Mediu și a solicitării începând cu data de 10.04.2013, APM Satu Mare va pune în aplicare, conform solicitării ANPM, noua modalitate de înregistrare a solicitărilor de emitere a actelor de reglementare.

masini_12161100În acest context, APM Satu Mare informează că solicitările venite din partea persoanelor juridice/fizice privind emiterea actelor de reglementare de către APM Satu Mare, trebuie să parcurgă următorii pași:

Titularii se vor înregistra la adresa http://raportare.anpm.ro, conform instrucțiunilor de pe site-ul ANPM: www.anpm.ro, secțiunea toate știrile/ subsecțiunea: Formular electronic (eFORM) de înregistrare a operatorilor economici în sistemul S.I.M.

Se transmite online cererea, precum și documentația aferentă pentru fiecare solicitare depusă de către titular, în sistemul informatic integrat de mediu (SIM). Totodată, titularul va depune la sediul APM Satu Mare toate aceste documente și în format pe hârtie. Totodată, se face precizarea că aceste cereri vor fi luate în lucru doar dacă există înregistrată și copia electronică a acesteia, depusă de către titular în sistemul informatic integrat de mediu (SIM).

Pentru situațiile în care titularul nu are posibilitatea de a depune online cererea privind eliberarea/reavizarea actelor de reglementare, acesta se va prezenta la sediul Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare și va fi asistat de către un funcționar din cadrul Serviciului Avize, Acorduri, Autorizații. Pentru orice informaţii sau clarificări vă puteți vă adresa Agenţiei pentru Protecţia Mediului Satu Mare: Str. Mircea cel Bătrân nr. 8/B, Satu Mare, cod.440012, E-mail: office@apmsm.anpm.ro; Tel. 0040261/736003; Fax: 0040261/733500

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 9, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to APM Satu Mare anunță o nouă modalitate de înregistrare a actelor pentru Timbrul de Mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.