Minor de 15 ani, prins în timp ce conducea un moped

Polițiștii Secției 7 Politie Rurală Carei, au identificat în trafic un minor de 15 ani,din Moftin, în timp ce conducea un moped neînregistrat, în localitatea Ghilvaci, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Minorul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „punerea in circulație si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinregistrat si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

mopedÎn data de 08 aprilie, 2013, lucrătorii Biroului Rutier Satu Mare l-au identificat in trafic pe C. Gheotrghe de 42 ani, din comuna Lazuri, în timp ce conducea un moped neînregistrat, având aplicat un număr de intregistrare fals, pe strada Nicolae Golescu, din municipiul Satu Mare, fără a poseda permis de conducere.

Susnumitul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „punerea în circulație și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înregistrare și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 9, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.