Proiectul de voluntariat „Ceva dulce pentru tine”, la Şcoala Gimnazială Tăşnad

În perioada 13-24 martie, la Şcoala Gimnazială Tăşnad se desfăşoară prima ediţie a proiectului educaţional de voluntariat „Ceva dulce pentru tine”. Acţiunea se desfăşoară sub motto-ul: „Niciun gest de bunătate, indiferent cât e el de mic, nu este în zadar” (Esop).

Proiectul a fost demarat la iniţiativa directorului şcolii, Florin Maier şi a profesoarei Sipos Zsofia. Fiecare elev al Şcolii Gimnaziale Tăşnad a donat câte o ciocolată sau alte dulciuri neperisabile, care în final vor fi dăruite copiilor de la Casa Mihaela din Tăşnad, Fundaţia „Sf. Francisc” din Deva şi Aşezământul pentru copii sărmani de la Valea Plopului.

Acţiunea desfăşurată la Şcoala Gimnazială Tăşnad are ca parteneri Asociaţia de părinţi, agenţi economici şi culte religioase. Până în prezent s-au adunat peste 400 de bucăţi de ciocolată, iar acţiunea se încheie vineri, 24 martie.

Între 27 şi 31 martie, dulciurile vor fi distribuite la cele trei centre prin firme de curierat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 23, 2017. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.