Exerciţiul naţional de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă – PROCIV 2017

I.S.U. ”Someș” Satu Mare informează cetăţenii judeţului Satu Mare despre ”Exerciţiul naţional de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă – PROCIV 2017”.

În conformitate cu ”Programarea exerciţiilor privind managementul situaţiilor de urgenţă pe anul 2017”, în perioada 18-21.04.2017 se va desfăşura un exerciţiu, care are drept scop verificarea din punct de vedere tehnic a sistemului de alarmare şi avertizare acustic în caz de dezastre, cunoaşterea semnificaţiei semnalelor de alarmare acustice şi a măsurilor care trebuie adoptate în situaţii de protecţie civilă de către instituţiile publice, operatorii economici şi populaţie în aceste cazuri.

I.S.U. ”Someș” Satu Mare precizează faptul că este vorba de un exerciţiu şi îndemnăm cetăţenii să ia măsurile impuse de scenariu, fără a intra în panică.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 29, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.