A.J.O.F.M. Satu Mare organizează în data de 7 aprilie Bursa generală a locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare anunță desfăsurarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă în data de 7 aprilie 2017 la Casa de Cultură a Sindicatelor în intervalul de timp 8.00 – 16.00. Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze profesional.

Obiectivul principal al Bursei generale a locurilor de muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și persoana în căutarea unui loc de muncă.

Până la această data au fost contactați 40 de agenți economici din care 14 agenți economici au confirmat participarea până în prezent. Au fost depistate 221 locuri de muncă în diverse meserii precum: lăcătuș mecanic; operator la mașini unelte cu comandă numerică; sudor; dulgher; muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor; confecționer asamblor articole textile; vulcanizator piese cauciuc; strungar universal; montator subansamble și altele.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante sau înființează noi locuri de muncă și sunt interesați să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, sunt invitați sa le comunice la AJOFM Satu Mare,până în data de 06.04.2017 ora 16,30, la telefon 0261/770237 sau e- mail:ajofm@sm.anofm.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 5, 2017. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.