Delia îl atacă pe Huidu pentru că nu-i difuzează piesa cântată cu Bendeac

După ce Bendeac a pus tunurile pe Șerban Huidu, pentru că nu acceptă să difuzeze la postul unde lucrează melodia pe care actorul o interpretează cu Delia, și cântăreața a hotărât să ia atitudine în acest sens.

delia-matache-adrian-stoicoviciuDelia a făcut o declarație pentru un site de muzică, reproșându-i lui Huidu faptul că refuză să-i difuzeze piesa pe postul său de radio și acuzându-l de lipsă de fair-play.

”Cel mai nou single al meu "Doi în unu" este un featuring cu Mihai Bendeac. Am ales să lucrez cu el pentru că este un artist în adevăratul sens al cuvântului și are voce, are un timbru special. De mult timp îl incurajez să se lanseze în zona muzicală, iar el a acceptat cu greu. Acum am înțeles de ce avea rețineri. Piesa a fost foarte bine primită de public și ca să nu vorbesc în termeni grei… a fost îndrăgită de oameni. Spun asta pentru că a făcut mai bine de 4 milioane de vizualizări pe youtube în mai puțin de o lună de la lansare doar pe varianta audio, din care 1 milion în prima săptămână. Cu toate că este o piesă bună și evident iubită de oameni, Kiss FM a refuzat să o bage în playlist pe motiv că este un featuring cu Mihai Bendeac, iar el face parte din alt trust media.

De ce în anul 2013 încă se fac astfel de diferențe pe un post mare de radio? Asta ar însemna că posturi precum Radio ZU să nu difuzeze melodiile lui Smiley, Andra, Marius Moga etc. Mi se pare trist că încă se iau astfel de decizii bazate pe concurență și nu pe valoarea adevărată a produsului. Nu știu cât de important este să câștigi, dar mai mult ca sigur e important să joci fair play. Am ales să fiu sinceră și să îmi susțin public punctul de vedere pentru că mă doare. Am scris din suflet piesa și am vrut să transmit sentimente reale. Oamenii au simțit, probabil ăsta e și motivul pentru care "Doi în unu" este ascultată. Eu cred în corectitudine și în șanse egale. Nu judec pe nimeni prin prisma culorii pielii, religiei, naționalității, orientării sexuale. Mi se pare la fel de grav ca piesa mea să fie "judecată" prin prisma featuringului cu Mihai Bendeac", a mărturisit Delia pentru urban.ro.

Libertatea.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 9, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.