Vernisajul expoziţiei de machete de avioane şi fotografie de aviaţie a colecţionarului Alexandru Chirilă, la Carei

Duminică, 2 aprilie 2017 de la ora 12.30, în sala de expoziții de la etajul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziţiei de machete de avioane şi fotografie de aviaţie a colecţionarului sătmărean Alexandru Chirilă.
Evenimentul a fost organizat de Muzeul Judeţean Satu Mare, Secţia Carei, cu sprijinul Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei şi al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.
Colecţia de machete de avioane surprinde o gamă variată de exponate, astfel încât fiecare persoană care o va admira va putea regăsi unele dintre cele mai cunoscute modele de avioane militare, avioane cu destinaţie specială, de transport – cargo sau cu destinaţie civilă. Fotografiile cu avioane, 30 la număr, au fost selectate de colecţionar, special pentru această expoziţie, acestea fiind o completare a machetelor. Atât colecţia de machete cât şi seria de fotografii reprezintă rezultatul pasiunii necontenite pentru acest domeniu a colecţionarului sătmărean.
Expoziţia este deschisă spre vizitare timp de două săptămâni, conform programului Muzeului Municipal Carei.Vizitarea expoziţiei este gratuită.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 3 aprilie 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.