Vernisajul expoziţiei de machete de avioane şi fotografie de aviaţie a colecţionarului Alexandru Chirilă, la Carei

Duminică, 2 aprilie 2017 de la ora 12.30, în sala de expoziții de la etajul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziţiei de machete de avioane şi fotografie de aviaţie a colecţionarului sătmărean Alexandru Chirilă.
Evenimentul a fost organizat de Muzeul Judeţean Satu Mare, Secţia Carei, cu sprijinul Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei şi al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.
Colecţia de machete de avioane surprinde o gamă variată de exponate, astfel încât fiecare persoană care o va admira va putea regăsi unele dintre cele mai cunoscute modele de avioane militare, avioane cu destinaţie specială, de transport – cargo sau cu destinaţie civilă. Fotografiile cu avioane, 30 la număr, au fost selectate de colecţionar, special pentru această expoziţie, acestea fiind o completare a machetelor. Atât colecţia de machete cât şi seria de fotografii reprezintă rezultatul pasiunii necontenite pentru acest domeniu a colecţionarului sătmărean.
Expoziţia este deschisă spre vizitare timp de două săptămâni, conform programului Muzeului Municipal Carei.Vizitarea expoziţiei este gratuită.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 3, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.