Trei conducători auto din județ au condus vehicule fără a deține permise de conducere

În data de 31.03.2017, în jurul orei 09:00 polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Tiream şi Ciumeşti acționând în baza unui plan de acțiune pe linia prevenirii și combaterii accidentelor de circulație, au identificat pe raza localității Sanislău un bărbat de 45 ani din localitate, care conducând un tractor pe DJ 196 C, a fost implicat intr-un eveniment rutier cu pagube materiale.

Verificările extinse au stabilit faptul că cel de la volan nu poseda permis de conducere.

În data de 30.03.2017, în jurul orei 21:20, polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Ardud au identificat pe strada Lăutarilor din Ardud, un bărbat de 38 ani din localitate, care conducea un moped fără a deține permis de conducere.

Tot polițiștii rutieri ardudeni au identificat în data de 31.03.2017, în jurul orei 08:00, un bărbat de 32 ani din satul Berea, care conducea un autoturism pe strada Sânzienelor din Ardud, fără a poseda permis de conducere.

În cele trei cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 3, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.