Pataki Csaba: Am încercat să asigurăm toate cheltuielile necesare funcționării instituțiilor subordonate Consiliului Județean

În data de 3 aprilie 2017, de la ora 15.00, în sala de ședințe a Consiliului Județean Satu Mare a avut loc ședința extraordinară condusă de președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba. Ședința a fost legal constituită, participând 26 de consilieri.

Ședința a avut următoarea ordine de zi:

Proiect de Hotărâre privind aprobarea bugetului general consolidat al Județului Satu Mare pe anul 2017

Proiect de Hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al PALAT JUD SRL Satu Mare pe anul 2017

Proiect de Hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Regiei Autonome Aeroportul Satu Mare pe anul 2017

Toate punctele de la ordinea de zi au fost aprobate.

În finalul ședinței, președintele Consiliului Județean Pataki Csaba a declarat: ”Am încercat să asigurăm toate cheltuielile necesare funcționării instituțiilor din subordinea Consiliului Județean, cu precizarea că în componența bugetului pe anul 2017, până la ora actuală există trei capitole de cheltuieli nedefalcate. Acestea sunt cheltuielile de la activitățile socio-culturale. De asemenea nu am putut asigura fondul de salarii pe tot anul la toate instituțiile, urmând ca acesta să fie suplimentat pe parcurs. Nici la investiții nu am putut concretiza mai în amănunt deoarece nu se cunosc încă sumele necesare pentru toate obiectivele propuse”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 3, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.