Amenzi în valoare de 14.975 lei, aplicate ieri de polițiștii rutieri pe drumurile județene

Poliţiştii sătmăreni au acţionat pe parcursul zilei de ieri, 3 aprilie a.c. pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulaţie.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 94 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.975 lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, șase permise de conducere. Printre sancțiunile contravenționale care au generat și măsura suplimentară de suspendare a permisului de conducere se  regăsesc consumul de alcool la volan sau  depășirea limitei de viteză.

Astfel, în data de 03.04.2017, le-a fost suspendat permisul de conducere la trei conducători auto pentru depășirea limitei de viteză: unui  sătmărean de 40 de ani, unui bistrițean de 28 ani și unui bărbat de 45 de ani din localitatea Homorodu de Mijloc. Aceștia au fost surprinși de aparatul radar al Serviciului Rutier Satu Mare, circulând astfel: primul prin localitatea Ciuperceni cu viteza de 105 km/h, al doilea pe DN1C Livada Iojib cu viteza de 145 km/h, iar al treilea pe DN1C,  în localitatea Drăgușeni cu viteza de 104 km/h.

Pe lângă măsura complementară, cei de la volan au fost sancționați și cu puncte de amendă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 4, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.