Incendiu la o magazie de lemne din cartierul Balta Blondă, stins azi-noapte de pompierii sătmăreni

În data de 4 aprilie, la ora 21:17, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui incendiu la o anexă gospodărescă din cartierul Balta Blondă.

La adresa menționată s-au deplasat două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. La momentul sosirii, incendiul se manifesta violent la o magazie în care erau depozitate aproximativ 6 m3 de lemne pentru foc.

Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul cu promptitudine, împiedicând astfel propagarea acestuia la casa de locuit din apropierea magaziei.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost provocat de aprinderea materialului lemnos în urma extinderii unui incendiu de vegetație uscată din imediata vecinătate a imobilului.

Ca urmare a producerii evenimentului au ars materialul lemnos din structura acoperişului și lemnele de foc depozitate în magazie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 5, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.