Călătorie muzicală în patru etape alături de Szabó Tibor și instrumentiștii săi, la Teatrul Municipal din Carei

În data de 25 aprilie 2017, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc o seară muzicală, o călătorie muzicală în patru etape, prin care se vor parcurge câteva țări din Europa și America, cu solistul Szabó Tibor și instrumentiștii Koller László, Peltzer Géza, Radics Igor și Völgyi Attila. 

Szabó Tibor vine la Carei alături de patru prieteni muzicieni: Koller László, Peltzer Géza, Radics Igor și Völgyi Attila. Programul cuprinde șansonete franțuzești, serenade italiene, cântece românești de oraș, apoi câteva cântece binecunoscute din Cuba, Mexic și America de Sud. Vor mai putea fi ascultate și cuplete și muzică din filme maghiare. Toate bucățile muzicale vor fi interpretate în limba țării din care provin, cu o ușoară influență de jazz.

Biletele se găsesc la biroul Centrului Cultural Carei, prețul biletului fiind de 20 lei pentru adulți și 15 lei pentru elevi și pensionari.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 5, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.