Mandate de arestare puse în aplicare de polițiștii sătmăreni ai Serviciului de Investigații Criminale

În cursul zilei de 05.04.2017, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în urma activităţilor specifice, au identificat pe raza localităţii Satu Mare, un sătmărean de 30 ani, pe numele căruia autoritățile italiene au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, față de care s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 ore, urmând a fi prezentat Curții de Apel Oradea în vederea extrădării.

Tot în cursul zilei de ieri a fost pus în executare un mandat de arestare preventivă emis de către Curtea de Apel Oradea față de un bărbat de 28 ani din Oradea, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost depus în arestul IPJ Bihor.

Ca urmare a prezentării în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, cu propunere de luare a unor măsuri preventive,  a bărbatului de 42 de ani din Dindești, cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, procurorul de caz a emis pe numele acestuia ordonanța de luare a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Ca urmare a prezentării în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă, a tânărului de 17 de ani din Carei, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, Judecătoria  Carei a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 6, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.