Acțiuni ale polițiștilor Biroului Rutier Satu Mare pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente

Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au acționat conform unui plan de acțiune, pentru combaterea indisciplinei pietonilor și asigurarea respectării dispozițiilor legale privind acordarea priorității pietonilor angajați în traversarea regulamentară a drumului public, ocazie cu care au fost aplicate un număr de 51 sancțiuni contravenționale și au fost suspendate 11 permise de conducere.

Polițiștii Postului de Poliţie Comunal Apa, împreună cu specialişti R.A.R. au efectuat o acţiune pe linie rutieră, între orele 09:00 – 12:00, pe D.N.1C în localitatea Apa, ocazie cu care au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare 1.160 lei și a fost reținut un certificat de înmatriculare pentru noxe peste limita legală admisă.

În total au fost aplicate în cursul zilei de ieri, 208 sancţiuni contravenţionale în valoare de 34.262 lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 17 permise de conducere. Printre sancțiunile contravenționale care au generat și măsura suplimentară de suspendare a permisului de conducere se regăsesc depășirea limitei de viteză sau neacordarea de prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

Polițiștii Serviciului Rutier au suspendat permisul de conducere a doi conducători auto pentru depășirea limitei de viteză, unul de 33 de ani din Suceava și celălalt de 37 de ani din Drăgușeni. Aceștia au fost surprinși de aparatul radar circulând pe DN 19, prin localitatea Ciuperceni, primul cu viteza de 101 km/h, iar al doilea cu viteza de 110 km/h. Pe lângă măsura complementară, cei de la volan au fost sancționați și cu puncte amendă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 6, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.