6 lucruri care fac un bărbat să pară mai sexy în ochii unei femei

Un studiu recent publicat în revista American Sociological Review relevă faptul că bărbații care își petrec timpul executând tot felul de treburi casnice și ajutându-și partenerele de viață fac mult mai puțin sex decât cei care nu au asemenea preocupări și înclinații. Și totuși, site-ul Thefrisky.com contrazice vehement teoria de mai sus, bazându-se pe mărturiile multor doamne, care sunt absolut convinse de farmecul domnilor care “pun osul” la treabă.

cuplu1Munca în gospodărie

Da, multe femei afirmă că nu găsesc nimic mai sexy decât un partener care spală vasele, dă cu aspiratorul sau le pregătește cina cu dedicație specială.

Gânditor și galant versus zâmbăreț

Studiile de specialitate contrazic, se pare, realitatea. Bărbații gânditori și galanți sunt mai avantajați de sondajele de opinie, dar în realitate, cei zâmbitori cuceresc mai eficient în viața reală.

Cu barbă/fără barbă?

Bună întrebare. Depinde de față; depinde și de barbă. Cercetătorii afirmă că fețele bărbătești complet rase ar părea mult mai atractive în ochii femeilor decât cele bărboase. Dar și unii bărbosi au un succes… Aici chiar că depinde de gustul fiecăreia…

Sistemul imunitar eficient

Bărbații cu un aspect robust și atrăgător se pare că nu au legătură cu ideea de robust și atrăgător, ci cu… un sistem imunitar foarte eficient. Studii recente relevă că femeile sunt atrase în mod automat de bărbații cu un sistem imunitar foarte bine dezvoltat. Cu toate astea, există și femei care se pot îndrăgosti la fel de puternic și de un ipohondru.

Semne de “bună purtare” pe față

Cercetătorii afirmă că aceste semne faciale ar fi cauza unei puteri de atracție mărite, pentru că imaginația subconștientă a femeilor dictează faptul că aceste semne faciale sunt un semn de bravură și vitejie. Totuși, nu sunt trăsături definitorii care să atârne în legea atracției.

Mirosul (care-ți aduce aminte de tata!)

Așa susțin cercetătorii de la Chicago University… Dar există și femei care par absolut îngrozite de această posibilitate și care le pune pe fugă în mod indubitabil, arătându-se absolut oripilate de ideea că s-ar putea îndrăgosti de un bărbat care miroase ca…propriul tată.

Sfatulparintilor.ro

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 10 aprilie 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.