Amenzi în valoare de 20.962 lei, aplicate ieri de polițiștii rutieri sătmăreni în trafic

Poliţiştii sătmăreni au acţionat pe parcursul zilei de ieri, 06.04 a.c. pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulaţie.

Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au acționat conform unui plan de acțiune pentru combaterea indisciplinei pietonilor și asigurarea respectării dispozițiilor legale privind acordarea priorității pietonilor angajați în traversarea regulamentară a drumului public, ocazie cu care au fost aplicate un număr de 23 de sancțiuni contravenționale și au fost suspendate patru permise de coducere.

În total, au fost aplicate în cursul zilei de ieri 115 sancţiuni contravenţionale în valoare de 20.962 lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, șase permise de conducere.

Printre sancțiunile contravenționale care au generat și măsura suplimentară de suspendare a permisului de conducere se regăsesc depășirea limitei de viteză sau neacordarea de prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 7, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.