Doi bărbaţi pe numele cărora era emis mandat de arestare au fost prinşi de poliţişti

La finalul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au desfăşurat activităţi pentru identificarea persoanelor date în urmărire sau pe numele cărora sunt emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Astfel, în colaborare cu polițiștii Secției Rurale Beltiug, au pus în aplicare un mandat european de arestare, emis de autoritățile din Ungaria, pe numele unui bărbat de 43 de ani, din comuna Socond. Pentru acesta, autoritățile judiciare maghiare au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea de infracțiuni pe teritoriul Ungariei.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Și în colaborare cu polițiștii din Ardud, a fost pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Astfel, a fost identificat un bărbat de 29 de ani din Bacău, cu reședința pe raza localității Mădăras. Acesta are de executat o pedeapsă de 2 ani detenţie pentru comiterea infracţiunii de furt.

Cel în cauză îşi va executa pedeapsa în penitenciar.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 10, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.