1.740 de câini vor concura sâmbătă și duminică la International Dog Show

În acest sfârșit de săptămână, la Satu Mare va avea loc cea de-a 36-a ediție a expoziției International Dog Show. “Concurenții” sunt nu mai puțin de 1.740 de câini din 19 țări.

chow-chow-caine-de-rasa-chou-chou

Datorită vremii nefavorabile s-a decis ca evenimentul să se desfăşoare în parcarea Pieţei Rex (fostul magazin Interex) situată în Micro 17, în perioada 13 – 14 aprilie 2013 începând cu ora 10.00.

De sâmbătă, 13 aprilie, ora 6.00 până duminică, 14 aprilie, ora 20.00 circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată în zonă, pe Bulevardul Independenţei, str. Jubileului. De asemenea, locatarii din zonă sunt rugați să elibereze parcarea şi să nu staţioneze în faţa Pieţei Rex în perioada susmenţionată pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii optime. Comercializarea alimentelor va avea loc doar în incinta pieţei.

Organizatorul principal este Asociația Chinologică Română, potrivit căreia la ediția de anul acesta a competiției au fost înscriși 1.740 de câini aparținând unui total de 170 de rase, din 19 țări.

Atât sâmbătă, cât și duminică, competiția propriu-zisă va începe de la orele 10.00, urmând ca de la ora 15.00 să aibă loc “Best in Show”, iar duminică este ziua în care va fi ales cel mai frumos câine din cadrul CACIB 2013. Preţul unui bilet la International Dog Show 2013 este de 10 lei pentru adulţi, respectiv de 8 lei pentru copii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 10 aprilie 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.