Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip s-a întâlnit cu Dumitru Pop, primarul comunei Odoreu

Miercuri, 12 aprilie 2017, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip s-a întâlnit cu Dumitru Pop, primarul comunei Odoreu şi cu Marius Ardelean, consilier în cadrul Primăriei menţionate.

În cadrul discuţiilor, reprezentanţii comunităţii din Odoreu au făcut o scurtă prezentare a principalelor proiecte pe care le derulează, respectiv problemele cu care se confruntă în implementarea unora dintre acestea.

Punctual, acestea au fost aduse la cunoştinţa reprezentantului Guvernului în teritoriu, care s-a declarat un susţinător al intereselor cetăţenilor din judeţul Satu Mare, inclusiv a celor din satele aparţinătoare comunei Odoreu.

Primarul comunei Odoreu a adus în discuţie şi o serie de propuneri privind îmbunătăţirea modului de lucru a Comisiei Judeţene de Fond Funciar Satu Mare şi implicit a Colectivului de lucru de pe lângă Comisie.

La finalul discuţiilor, s-a convenit ca aceste propuneri să fie transmise în scris către Instituţia Prefectului-Judeţul Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 13, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.