13 maşini incendiate în cartierul Drumul Taberei

Treisprezece autoturisme au fost incendiate, miercuri dimineaţă, pe o stradă din cartierul Drumul Taberei din Capitală, au declarat pentru Mediafax oficiali din Poliţia Capitalei.

masini incepndiatePotrivit surselor citate, 13 maşini au ars în incendiu, dintre care opt au fost distruse în totalitate. Toate autoturismele aparţin unor persoane fizice. Incendiul a fost anunţat la ora 4.19 de către o persoană care a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a spus că, pe strada Valea Argeşului, în Sectorul 6, mai multe maşini sunt cuprinse de flăcări, au precizat oficialii din Poliţia Capitalei.

Potrivit surselor citate, 13 maşini au ars în incendiu, dintre care opt au fost distruse în totalitate. Toate autoturismele aparţin unor persoane fizice. Până în prezent nu s-a stabilit cine a pus focul, însă se bănuieşte că ar putea fi vorba despre un piroman.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că pompierii au intervenit cu patru speciale, incendiul fiind stins în aproximativ 40 de minute.

Potrivit lui Daniel Vasile, şase dintre autovehiculele distruse de foc, între care şi o motocicletă, au ars violent, celelalte fiind afectate de căldura degajată de acestea.

 

Mediafax.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 10, 2013. Filed under Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.