Bărbatul dispărut de la Centrul de îngrijire „Sf. Ioan” din Păuleşti a fost găsit în bună stare, pe malul Someşului

În urma unei ample acțiuni de căutare, inițiată de Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, bărbatul de 85 de ani din Satu Mare, care a plecat în data de 13 aprilie de la de la Centrul de îngrijire „Sf. Ioan” din localitatea Păulești, a fost găsit.

Sub coordonarea polițiștilor, peste 40 de persoane au format ieri, 15.04.2017, începând cu ora 11.00, la sediul Primăriei comunei Păulești, echipe de căutare a bărbatului dispărut.

Polițiștilor li s-au alăturat și reprezentanți ai celorlalte structuri județene ale MAI, respectiv jandarmi și pompieri, dar și voluntari din comunitatea locală.

Eforturile depuse de aceștia nu au fost în zadar, bărbatul dispărut fiind găsit în jurul orei 15.00, pe malul râului Someș, la limita teritorială dintre Păulești și Satu Mare.

Cel în cauză a fost preluat de Ambulanță, urmând a fi supus în unitatea spitalicească județeană unor investigații medicale amănunțite.

Poliţia mulţumeşte tuturor celor angrenați în misiunea de căutare!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 16, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.