Poliţiştii au găsit 3.989 pachete de ţigări din contrabandă, ascunse în maşina unui ucrainean

În data de 17 aprilie 017, polițiștii Secției Rurale Beltiug, aflați în dispozitivul de control constituit pentru combaterea comerţului ilicit cu ţigarete sau alte produse accizabile, pe zona de frontieră cu Ucraina, au oprit în trafic în comuna Halmeu,un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Ucraina.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au decoperit pachete de țigări susceptibile a proveni din contrabandă, ascunse în diverse lăcașuri constituite în portiere, banchete, bord și bara de protecție.

În total, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 3.989 de pachete de țigări ce nu prezentau banderole de marcaj sau timbru fiscal, fiind de proveniență din Ucraina și au indisponibilizat autoturismul.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 18, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.