Trei solicitări în cinci minute pentru pompierii sătmăreni, în cursul zilei de azi

În cursul zilei de astăzi, în intervalul orar 12:55 – 13:00, I.S.U. „Someş” Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru gestionarea a trei situaţii de urgenţă. Toate solicitările au fost făcute prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au vizat localităţile Tăşnad, Satu Mare şi Căpleni.

La prima situaţie de urgenţă, care anunţa producerea unei explozii în localitatea Tăşnad, au intervenit: echipajul de paramedici din Tăşnad, care încadrează ambulanţa tip SMURD şi cel de terapie intensivă SMURD Satu Mare. Pompierii şi personalul medical ajunşi la faţa locului au găsit un bărbat de aproximativ 65 de ani care, în urma exploziei unui cazan (neurmată de incendiu), a suferit arsuri şi plăgi la nivelul picioarelor.

După acordarea îngrijirilor medicale, victima a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe din Satu Mare. La câteva minute după primul apel, pompierii Detaşamentului de Pompieri din Satu Mare au fost solicitaţi să intervină în Satu Mare pentru degajarea carosabilului blocat de un copac doborât de vânt.

În jurul orei 13:00, I.S.U. „Someş” Satu Mare, a fost anunţat de producerea unei alte situaţii de urgenţă în localitatea Căpleni. La faţa locului sau deplasat pompierii Detaşamentului de Pompieri Carei cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.Ajunşi la locul solicitării, pompierii militari au constatat că ardeau două anexe gospodăreşti: o şură şi acoperişul unui adăpost de animale din proprietatea învecinată.

Echipajele de intervenţie au stins incendiul cu operativitate, astfel că nu au fost afectate de foc şi casele de locuit din apropierea focarelor. În urma incendiului au ars şura aproape în întregime şi acoperişul anexei gospodăreşti învecinate. Cauza probabilă a incendiului: jocul copiilor cu focul.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 19, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.