Expoziție caritabilă de desene, intitulată „365”, realizată de artistul careian Aurel Popp

Duminică, 23 aprilie 2017, de la ora 12.00, în sălile de expoziții de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției caritabile de desene, intitulată „365”, realizată de artistul careian Aurel Popp.

Evenimentul a fost deschis de Dragoș Georgescu, director al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, după care au mai luat cuvântul Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și creatorul lucrărilor, Aurel Popp, care a oferit detalii despre modul de realizare a desenelor și a adus mulțumiri celor care l-au sprijinit în demersul său.

Inedita expoziție, montată nonconformist, cuprinde 300 lucrări, care pot fi achiziționate de doritori, urmând ca sumele strânse să fie donate, cu ajutorul Centrului Social din Carei, unor familii de nevoiași. Lucrările de desen și grafică nu abordează o temă anume ci sunt trăirile din fiecare zi ale artistului, transpuse în grafică. Acesta, după cum a menționat și în cadrul vernisajului, și-a ales în fiecare zi câte un cuvânt cheie, de la care a pornit să creeze, dând frâu liber imaginației.

Lucrările pot fi vizionate timp de două săptămâni, conform programului Muzeului Municipal Carei, de marți până duminică, între orele 09.00 – 16.30.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Centrului Social din Cadrul Primăriei Municipiului Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 23 aprilie 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.