O femeie din Homorodu de Jos s-a sinucis înfigându-și în abdomen o bucată de sticlă

În intervalul 21-23 aprilie 2017, echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare au intervenit la 441 de solicitări, din care 363 cazuri pentru urgențe.

În data de 21.04, ora 08:12, a avut loc un accident rutier în Satu Mare, str. Energiei. La locul solicitării echipajul medical de urgență cu asistent a găsit două victime: un copil de cinci ani, conștient, cu traumatism cranio-cerebral acut și o femeie de 31 ani cu policontuzii. Ambii au fost transportați la U.P.U. Spitalul Județean.

În data de 23.04, ora 23:24, ambulanța a fost solicitată în Homorodu de Jos pentru o femeie de 28 ani cu tentativă de suicid prin autoagresiune. Femeia și-a înfipt în epigastru o bucată de sticlă. Echipajul cu medic care se deplasa la solicitare a fost anunțat pe traseu, prin stația de emisie recepție, că pacienta nu mai respira.

La sosirea echipajului victima era deja în stop cardiorespirator și în pofida eforturilor echipajului de a o resuscita, aceasta nu a răspuns la manevrele de resuscitare. Cazul a fost predat Poliției.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 24, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.