280 de pachete țigări de contrabandă, găsite de polițiști asupra a două femei din Săcuieni

În data de 21.04.2017, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Petreşti, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care deţin în vederea comercializării ţigări de contrabandă.

Astfel, în jurul orei 12:30, polițiștii au oprit pe DN 19, pe raza comunei Petrești un microbuz condus de un orădean de 40 de ani.

Cu ocazia legitimării persoanelor transportate, au fost identificate două femei din orașul Săcuieni, una de 66 de ani și cealaltă de 34 ani, care dețineau asupra lor mai multe pachete țigări de provenienţă ucraineană, netimbrate în România. Prima femeie deținea asupra sa un număr de 200 de pachete țigări, iar cea de-a doua deținea asupra sa 80 de pachete țigări.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de țigări şi au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă cu țigări faptă prevăzută și pedepsită de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 24, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.