100 de sancțiuni contravenționale în valoare de 21.255 lei, aplicate ieri în județ de polițiștii rutieri

Poliţiştii sătmăreni au acţionat în cursul zilei de ieri pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulaţie.

Astfel, în cursul dimineții de ieri, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au desfășurat activități de control în trafic împreună cu inspectorii din cadrul Registrului Auto Român, ocazie cu care s-au aplicat 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.450 lei, pentru urmatoarele abateri: defecțiuni tehnice, lipsă dotări, alte lumini decât cele omologate, anvelope cu uzură peste limita legală. Cu această ocazie au fost ridicate și 2 certificate de înmatriculare.

Pentru toate abaterile constatate ieri, au fost aplicate 100 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.255 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, trei premise de conducere, pentru depășirea limitei legale de viteză și nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric.

Astfel, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile unui tânăr de 24 de ani din localitatea Berbești, județul Maramureș. Acesta a fost surprins de aparatul radar al Serviciului Rutier, circulând pe DN 1C, în localitatea Iojib cu viteza de 112 km/h. Pe lângă măsura complementară, cel de la volan a fost sancționat și cu puncte amendă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 26, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.