109 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 23.398 lei, aplicate ieri de polițiști în trafic

Poliţiştii sătmăreni au acţionat în cursul zilei de ieri pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulaţie. Pentru abaterile constatate ieri, au fost aplicate 109 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 23.398 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 7 premise de conducere: pentru depășirea limitei legale de viteză(2) nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric (1), conducere sub influența alcoolului (1), nerespectarea semnificației indicatorului depășire interzisă (1), neprezentarea în 24 ore pentru închierea documentelor de constatare în cazul accidentelor cu pagube materiale (1), neacordarea priorității de trecere pietonilor (1).

Astfel, le-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile la doi tineri: unuia de 19 de ani din Gherța Mică și celuilalt de 25 ani din Tarna Mare.

Aceștia au fost surprinși de aparatul radar al Serviciului Rutier, circulând pe DN 1C, primul în localitatea Drăgușeni cu viteza de 109 km/h, iar al doilea în localitatea Halmeu cu viteza de 101 km/h. Pe lângă măsura complementară, cei de la volan au fost sancționați și cu puncte amendă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 27, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.