Poetul Gheorghe Cormoș va fi prezent mâine la întâlnirea cu cititorii ”Confesiunile cărturarului”

Biblioteca Județeană Satu Mare, Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Satu Mare, Cenaclul „Cronograf” și Asociația Scriitorilor de Nord Vest organizează o nouă întâlnire „Confesiunile cărturarului”, vineri, 28 aprilie, cu începere de la ora 13.00.

Evenimentul va avea loc în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr” a Bibliotecii Județene Satu Mare.

Ideea organizatorilor este aceea de a prezenta publicului, în ultima zi de vineri a fiecărei luni calendaristice, un scriitor sătmărean. La întâlnirea cu cititorii va fi prezent scriitorul Gheorghe Cormoș.

Gheorghe Cormoș s-a născut la 1 aprilie 1957 în satul Tireac (județul Satu Mare). Are studii de artă decorativă pe care le-a făcut la Liceul de Arte „Aurel Popp” Satu Mare. Este membru al cenaclurilor „Cronograf” și „Afirmarea”.

A apărut în Antologia „Excelsior” din 1976 cu o prefață de Constanța Buzea; Cuvinte din Nord I, Antologia Afirmarea I, II, III, dar și în revistele: „Cronograf”, „Poesis”, „Citadela”, „Mesagerul albastru”, „Luceafărul”, „Tribuna”, „Flacăra” și „Cetatea culturală”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 27, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.