Toți cred că Daniela Crudu s-a înfometat până a ajuns piele și os, însă ea este grav bolnavă!

Puțini sunt cei care știu adevăratul motiv pentru care Daniela Crudu a ajuns să cântarească doar 43 de kilograme. De mai bine de un an, bruneta suferă de o boală a glandei tiroide care pur și simplu o "topește" pe picioare.

A reușit să slăbească peste 15 kilograme într-un an, iar nutriționiștii au acuzat-o că se înfometează pentru a ajunge cât mai repede la dimensiunile dorite. Adevăratul motiv pentru care Daniela Crudu e acum numai piele și os este, în realitate, cu totul altul și puțini sunt cei care știu că vedeta trăiește un adevărat coșmar de când a fost diagnosticată cu o boală a glandei tiroide. De atunci, Cruduța ia zilnic pastile cu pumnul și respectă cu strictețe indicațiile medicului: nu mai pierde nopțile, nu mai bea alcool și face cât mai puțina mișcare.

61293398

Tratamentul puternic a făcut-o pe Daniela să piardă kilogram după kilogram, iar dacă la început ea era extrem de fericită ca scapă, în sfârșit, de aripioarele inestetice, cu timpul, această problemă s-a transformat într-o adevărată dramă pentru iubita lui Mihai Costea. Văzând că își pierde formele apetisante și că toate hainele îi rămân largi, Daniela și-a dorit să nu mai slăbească și să rămână la o greutate constantă, dar acest lucru a fost imposibil. În acest moment, vedeta face eforturi disperate pentru a se îngrășa, dar totul pare a fi în zadar.

Cancan.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 10, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.