Demersuri pentru realizarea ”Variantei de ocolire a municipiului Satu Mare”

Guvernul a aprobat, în ședința de joi, 27 aprilie declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare”.

În acest sens, au fost stabilite imobilele ce vor fi expropriate și sumele individuale aferente despăgubirilor estimate de expropriator, respectiv Ministerul Transporturilor, pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul ”Variantei de ocolire a municipiului Satu Mare”.

Imobilele ce vor fi expropriate sunt situate pe raza localităţilor Satu Mare, Ardud şi Botiz, din judeţul Satu Mare.
Potrivit hotărârii, un număr de 436 de proprietari sau deţinători ai imobilelor supuse exproprierii vor primi despăgubiri în cuantum total de aproximativ 18 milioane lei, din bugetul Ministerului Transporturilor.

Sumele individuale vor fi virate de Ministerul Transporturilor, în termen de cel mult 30 de zile de la data solicitării acestora, într-un cont bancar deschis pe numele Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A., la dispoziţia proprietarilor de imobile.

Planul amplasamentului care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional va fi afişat la sediul consiliilor locale implicate şi respectiv, pe pagina de internet a expropriatorului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 28, 2017. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.