Turiștii sunt așteptați la Ștrandul Termal Tășnad. S-a deschis sezonul estival 2017

Vineri, 28 aprilie, Ștrandul termal Tășnad și-a deschis porțile pentru un nou sezon estival. Deschiderea festivă a sezonului a fost umbrită de vremea neprielnică, deși formațiile invitate au prezentat un program remarcabil.

Primăria orașului Tășnad aduce mulțumiri tuturor care au participat la programul de deschidere, suportând capriciile vremii, și dorește tuturor turiștilor și tășnădenilor să aibă parte de un sezon estival de excepție, cu sănătate deplină. În acest sezon estival, prin programul de activități atractive pregătite, se dorește atragerea unui număr de turiști cu cel putin 10% mai mare ca anul trecut.

Sâmbătă, 29 aprilie a fost organizat un concert de deschidere a sezonului estival. Au concertat Ansamblul ”Flori de Codru”, Ansamblul ”Codrulețul”, Trupa Lyrics/Vise, Amadeus Quartet, Dj Sava și Misha.

În acest sezon, taxa de intrare în ștrand pentru adulţi este 15 lei iar taxa de intrare pentru copii*, elevi*, studenţi* şi pensionari este 10 lei. In zilele de luni, marţi, miercuri şi joi ale fiecărei săpămâni, după ora 17.00, cu excepţia lunilor mai şi septembrie, când aceste taxe se aplică după ora 15.00, taxele prevăzute mai sus, sunt de 10 lei, respectiv de 5 lei.

Taxa pentru copii*, elevi*, studenţi* este de 5 lei/persoană în cazul grupurilor organizate de minim 30 de personae din categoria copii, elevi, studenţi şi pensionari. Taxa se aplică în cazul grupului care înaintează spre aprobare o cerere scrisă în acest sens, cu cel puţin 24 de ore înainte de data dorită, la care se ataşează şi tabelul nominal al comonenţei acestuia.

Pensionarii la recomandarea medicului, beneficiază de cinci intrări gratuite pe sezon estival (mai-septembrie).

Intrarea copiilor cu vârstă de până la şase ani, este gratuită.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 29, 2017. Filed under Locale, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.